Гройсман доручив активніше напрацьовувати угоду про ЗВТ з Туреччиною

Гройсман доручив активніше напрацьовувати угоду про ЗВТ з Туреччиною

Укрінформ
Кабінет міністрів має активніше напрацьовувати угоду про створення зони вільної торгівлі з Туреччиною, аби якнайшвидше її підписати.

Про це Прем'єр-міністр Володимир Гройсман сказав на засіданні уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми працювали над створенням якісної угоди про вільний ринок з Ізраїлем. Як ви знаєте, у понеділок Президент України, уповноважений від уряду Степан Іванович Кубів підписали угоду про вільну торгівлю з державою Ізраїль. Тепер її треба ратифікувати, продовжувати. Зараз ми працюємо над угодою про вільну торгівлю з нашим партнером Туреччиною. Це такий непростий документ", - сказав Гройсман.

Він доручив віце-прем'єр-міністру Степану Кубіву довести документ із Туреччиною до логічного завершення.

"Треба це фіналізувати та відкрити нові можливості для наших ринків", - наголосив Прем'єр-міністр.

Читайте також: Гройсман назвав ЗВТ з Ізраїлем іще однією економічною перемогою

Він зазначив, що Україна після того, як їй вдалося забезпечити впровадження угоди про зону вільної торгівлі з ЄС, не зупинилася.

Як повідомляв Укрінформ, 21 січня в рамках офіційного візиту Президента України Петра Порошенка до Ізраїлю було підписано Угоду про вільну торгівлю між країнами. Свої підписи під документом поставили перший віце-прем’єр-міністр України – міністр економічного розвитку і торгівлі України Cтепан Кубів та в.о. міністра економіки та промисловості Держави Ізраїль Елі Коен.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-