У Фонді енергоефективності оголосили конкурс на посади топ-менеджерів

У Фонді енергоефективності оголосили конкурс на посади топ-менеджерів

Укрінформ
Наглядова рада державної установи «Фонд енергоефективності» 28 грудня 2018 року оголосила конкурсний відбір на посади топ-менеджерів.

Відповідні тексти оголошень розміщено на офіційному веб-сайті Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.

На засіданні Наглядової ради від 28 грудня було затверджено Порядок проведення конкурсного відбору топ-менеджменту Фонду та прийнято рішення про оголошення відповідних конкурсів. Наглядовою радою також затверджено склад комісії з конкурсного відбору, до роботи якої залучено представників міжнародної компанії Hudson, Мінрегіону та міжнародних партнерів, що беруть участь у запуску фонду.

«Ми крок за кроком наближаємося до повноцінного запуску Фонду енергоефективності. Вже в кінці лютого – на початку березня ми будемо мати переможців – професійних менеджерів, які, використовуючи найкращий європейський досвід, максимально швидко запустять програми фонду та дадуть старт масштабній термомодернізації житлового сектору», — наголосив віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко.

Читайте також: Монетизація субсидій стимулюватиме людей до енергоефективних заходів - Зубко

Раніше віце-прем’єр-міністр повідомляв, що перші десять ОСББ вже розпочали запуск енергоефективних проектів, що будуть тестувати процедури. Ці будинки – «перші ластівки» співпраці з Фондом енергоефективності. Це будуть різні проекти, з різних регіонів, а будинки різняться між собою за кількістю співвласників, квадратних метрів і субсидіантів. На них буде протестовано покроковий шлях клієнта фонду та в кінцевому результаті — удосконалені процедури, починаючи від енергоаудиту і закінчуючи безпосередньо впровадженням енергоефективних заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-