Укргазбанк отримав 15 мільйонів євро для торговельного фінансування

Укргазбанк отримав 15 мільйонів євро для торговельного фінансування

Укрінформ
АБ "Укргазбанк" отримав 15 млн євро міжбанківського беззаставного кредиту, дані кошти будуть спрямовані на фінансування зовнішньоекономічних торговельних операцій клієнтів банку.

Про це повідомляє прес-служба Укргазбанку.

"Укргазбанк отримав міжбанківський беззаставний кредит у розмірі 15 млн евро строком на 180 днів від провідного європейського банку. Кошти будуть спрямовані на фінансування зовнішньоекономічних торговельних операцій клієнтів Укргазбанку", - йдеться в повідомленні.

У банку зазначають, що факт отримання Укргазбанком торговельного фінансування від європейської фінансової установи демонструє високий рівень довіри до українського державного банку, перевиконання ним всіх планових показників, у тому числі і за напрямом торговельного фінансування.

Отримання торговельного фінансування відбулося за конкурентоспроможною ціною, що дозволить Укргазбанку збільшити підтримку та фінансування зовнішньоекономічних торговельних операцій своїх клієнтів.

Читайте також: Продаж Укргазбанку: НБУ очікує активізації після свят

Як відомо, 94,94% статутного капіталу Укргазбанку належить державі в особі Міністерства фінансів України. 3 2015 року Укргазбанк входить до переліку об’єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави (постанова №83 Кабінету міністрів України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-