Черговий продаж активів банків пройде на Prozorrо на початку 2019 року

Черговий продаж активів банків пройде на Prozorrо на початку 2019 року

Укрінформ
У системі Prozorro. Продажі у перші дні 2019 року відбудеться продаж двох пулів активів неплатоспроможних банків за стартовою ціною у 263 та 288 млн гривень відповідно.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

«3 січня 2019 р. через систему торгів Prozorro. Продажі відбудеться аукціон з продажу чергового пулу активів (пул №46). Вони включають права вимоги та інші майнові права за кредитними договорами, а також дебіторської заборгованості кредитів юридичних осіб, що перебувають на балансі 8-ми неплатоспроможних банків: ПУАТ «Фідобанк», АТ «Дельта Банк», ПАТ «КБ «Хрещатик», ПАТ «Укрбізнесбанк», АТ «Банк «Фінанси та Кредит», ПАТ «Банк «Київська Русь», ПАТ «Банк Національний Кредит», ПАТ «Актабанк». У структурі пулу - 216 кредитів і 89 позицій дебіторської заборгованості», - йдеться в повідомленні.

Понад половину кредитів у пулі мають забезпечення. Серед заставного майна - земельні ділянки і механізований склад у Київській обл., майновий комплекс в Житомирській обл., нежитлове приміщення у Запорізькій обл. Середня прострочка за борговими зобов'язаннями становить 6 років. Стартова ціна лоту становить понад 263 млн грн.

Читайте також: Смолій назвав головне завдання для НБУ наступного року

Також, 4 січня 2019 р. буде виставлено на аукціон через систему Prozorro. Продажі пул № 47, що включає права вимоги 9-ти банків: ПАТ «Банк «Київська Русь», ПАТ «Діамантбанк», АТ «Імексбанк», АТ «Банк «Фінанси та Кредит», ПАТ «Віейбі Банк», ПАТ «Радикал Банк», АТ «Златобанк», ПАТ «Банк Національний Кредит» та АТ «Дельта Банк». Пул включає 392 кредити, 87% яких мають забезпечення, зокрема - заставну нерухомість у м. Івано-Франківськ, у м. Полтава, у Тернопільській обл. Середня прострочка за борговими зобов'язаннями становить 4 роки. Стартова ціна пулу становить 288 млн грн, аукціон відбуватиметься за голландською моделлю. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-