Гройсман прогнозує, що Рада у четвер ухвалить держбюджет

Гройсман прогнозує, що Рада у четвер ухвалить держбюджет

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман прогнозує, що проект державного бюджету на 2019 рік парламент зможе ухвалити уже в четвер, 22 листопада.

Про це він сказав на форумі Європейської бізнес асоціації в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми підходимо до важливого питання, пов'язаного зі стабільністю. Це питання ухвалення державного бюджету на 2019 рік. Ми прогнозуємо, що зможемо його ухвалити уже в цей четвер. Перед нами стоїть величезне, але реалістичне завдання: побудувати сильну економіку", - зазначив Гройсман.

За його словами, Україна має займати перші місця у багатьох сферах.

"Тоді ми зможемо відмовитися від фінансової допомоги. Для цього у нас має бути відкритий щирий діалог. Ми зацікавлені, щоб ви, члени ЄБА, були успішними і сильними. Це можна зробити тільки в єдності. Коли є спільна позиція Президента, уряду, парламенту, нам вдається приймати непопулярні, але потрібні рішення", - сказав Гройсман.

Читайте також: Доопрацьований проект бюджету-2019 вже внесли у Раду

Як повідомляв Укрінформ, депутати 18 жовтня ухвалили в першому читанні законопроект про державний бюджет на 2019 рік. За ухвалення відповідного законопроекту №9000 проголосувало 240 депутатів при мінімально необхідних 226.

19 листопада Голова Верховної Ради Андрій Парубій запропонував у четвер, 22 листопада, розпочати розгляд проекту державного бюджету на 2019 рік у другому читанні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-