У Омеляна оголосили конкурс на перевезення пасажирів за міжобласними маршрутами

У Омеляна оголосили конкурс на перевезення пасажирів за міжобласними маршрутами

Укрінформ
Міністерство інфраструктури України оголосило конкурс на перевезення пасажирів за міжобласними маршрутами.

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

"Міністерство інфраструктури України, як організатор перевезень на міжміському і приміському автобусних маршрутах загального користування, які виходять за межі території області (міжобласний маршрут), оголошує про проведення 21 грудня 2018 року конкурсу", - йдеться у повідомленні

Документи для участі в конкурсі 21 грудня 2018 року подаються в скриньку з позначенням «Для документів на конкурс», що знаходиться на першому поверсі Міністерства інфраструктури за адресою: м. Київ, пр-т Перемоги, 14. Кінцевий строк прийняття таких документів - 5 грудня 2018 року включно.

Засідання конкурсного комітету відбудеться 21 грудня 2018 року о 10.00 у приміщенні Міністерства інфраструктури. 

Читайте також: Компанія Маска проклала перший тунель під Лос-Анджелесом

Відповідно до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 3 грудня 2008 року №1081 (із змінами), засідання конкурсного комітету 21 грудня 2018 року відбуватиметься без присутності перевізників-претендентів на участь у конкурсі та/або їх представників.

Плата за участь у конкурсі становить 2145,66 грн за один об’єкт конкурсу та вноситься перевізниками-претендентами на рахунок Міністерства інфраструктури України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-