Борг із зарплати на Харківському авіазаводі стане меншим - аукціон на СЕТАМ

Борг із зарплати на Харківському авіазаводі стане меншим - аукціон на СЕТАМ

Укрінформ
Державна виконавча служба продала на торгах OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) 38 транспортних засобів Харківського державного авіаційного виробничого підприємства (ХДАВП) за 1 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба OpenMarket ДП “СЕТАМ”.

“На сьогодні на депозитний рахунок ДВС (Державної виконавчої служби — ред.) надійшли кошті від реалізації у вересні-жовтні у сумі 1 007 612 грн, які розподіляються між працівниками підприємства (ХДАВП — ред.)”, - йдеться в повідомленні.

На виконанні у відділі примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Харківській області перебуває зведене виконавче провадження про стягнення коштів з Харківського державного авіаційного виробничого підприємства на загальну суму 182,678 млн грн.

Читайте також: Експерти включили офіційний курс гривні до рекомендованих ринкових практик

Ще 24 квітня 2018 року Господарський суд Харківської області надав дозвіл на реалізацію 45 одиниць вантажних, спеціальних та інших транспортних засобів, які належать ХДАВП. Через державний онлайн-аукціон OpenMarket у січні-жовтні було реалізовано 38 з цих 45 транспортних засобів.

Як повідомляв Укрінформ, Державний он-лайн аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) за 3 роки провів 47 184 торгів більш, ніж на 7,2 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-