Укрзалізниця оголосить у ProZorro перший аукціон з оренди вантажних вагонів

Укрзалізниця оголосить у ProZorro перший аукціон з оренди вантажних вагонів

Укрінформ
ПАТ "Укрзалізниця" до кінця листопада планує оголосити перший аукціон з оренди вантажних вагонів через систему ProZorro.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"У листопаді 2018 року Укрзалізниця планує оголосити перші аукціони з продажу послуг із використання вагонів під час здійснення перевезення вантажів в електронній системі ProZorro.Продажі", - йдеться у повідомленні.

Для проведення успішних торгів Укрзалізниця запрошує клієнтів реєструватися для участі в аукціонах. 

У компанії очікують на достатню кількість учасників аукціонів, а також сподіваються на участь у них і безпосередніх власників вантажів. "Для того, щоб торги пройшли успішно й у конкурентному середовищі, на них має прийти достатня кількість учасників, на нашу думку, не менше 20% усіх клієнтів, які здійснюють перевезення вантажів залізничним транспортом. Тож ми не випадково вже сьогодні запрошуємо вантажовідправників реєструвати свою участь в аукціонах. Ми також розраховуємо, що на торги прийдуть і власники вантажів, і експедитори", - прокоментував директор з економіки і фінансів Укрзалізниці Андрій Рязанцев.

Читайте також: Залізничному експресу до "Борисполя" обрали назву

Охочим узяти участь в електронних аукціонах необхідно укласти договір з Укрзалізницею, обрати торговельний майданчик із тих, що підключені до системи «ProZorro.Продажі», пройти процедуру реєстрації та отримати від оператора електронного майданчика відповідне підтвердження й індивідуальний код учасника.  Після успішної реєстрації учасники мають направити звернення на поштову скриньку UZorro@uz-cargo.com для отримання тексту додаткової угоди до договору про надання послуг з перевезення вантажів залізничним транспортом. 

Як повідомлялося, договір про взаємодію під час реалізації пілотного проекту щодо продажу послуг із використання вагонів із застосуванням електронної системи «ProZorro.Продажі» Укрзалізниця та ДП «ProZorro.Продажі» уклали 8 жовтня 2018 року.

Реалізація пілотного проекту здійснюється відповідно до регламенту ЕТС Укрзалізниці, який в електронній формі розміщується у вільному доступі за посиланням www.prozorro.sale. Кваліфікаційні вимоги для участі в аукціоні – наявність успішної реєстрації для участі в електронних торгах (аукціонах) відповідно до регламенту ЕТС Укрзалізниці та додаткової угоди до договору про надання послуг з перевезення вантажів залізничним транспортом з Укрзалізницею.

Завдяки реалізації проекту спільно з ДП «ProZorro.Продажі» Укрзалізниця прагне забезпечити реально діючий механізм отримання компанією ринкової вартості за використання вагонів клієнтами товариства. Встановлення ринкової ціни на електронних аукціонах унеможливить будь-які корупційні маніпуляції в цьому сегменті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-