Чекати на зростання біткоіна поки не варто - аналітики

Чекати на зростання біткоіна поки не варто - аналітики

Укрінформ
Ситуація на ринку кріптовалют продовжує погіршуватися. Недивлячись на в цілому стабільний курс цифрових грошей, який зафіксувався на рівні $6300-6500, обсяг транзакцій і торгів з використанням кріптовалют продовжує знижуватися.

Про це йдеться в аналізі ринку кріптовалют від форекс-компанії Альпарі, який є у розпорядженні Укрінформу.

"Минулого тижня курс головного цифрового активу (біткоіна - ред.) торгувався без змін, загальний торговий діапазон залишився на колишньому рівні 6300-6500 доларів. Капіталізація ринку також залишилася незмінною, за останній тиждень її рівень залишається на позначці у 212 млрд доларів. Проте важливо додати, що за останній тиждень обсяг транзакцій та обсяг торгів продовжував знижуватися. Так, останній знизився до позначки у 12 млрд доларів", - зазначив аналітик Альпарі Максим Пархоменко.

Нагадаємо, раніше Альпарі повідомляла, що біткоін переживає падіння популярності у світі.

Читайте також: Частота запитів "Біткойн" у Google скоротилася на 93%

Згідно з даними Google Trends, частота згадки запитів "Біткоін" в мережі скоротилася на 93%. На тлі падіння ажіотажу, обсяг торгів цим активом також скоротився - з 56 млрд доларів/день на початку року до 9,7 млрд доларів/день.

Згідно з прогнозами компанії, на тлі падіння популярності у світі основної кріптовалюти, чекати на зростання біткоіна в найближчій перспективі не варто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-