США готові допомогти Україні з енергетичною інфраструктурою — Перрі

США готові допомогти Україні з енергетичною інфраструктурою — Перрі

Укрінформ
Як урядові структури, так і приватні компанії Сполучених Штатів Америки готові до партнерства з Україною в розвитку енергетичної інфраструктури.

Про це журналістам сказав міністр енергетики США Рік Перрі під час покладання квітів на знак вшанування Героїв Небесної Сотні, повідомляє Посольство США в Україні.

"Нашою метою в цьому візиті є передати українському уряду, що є як приватні компанії Сполучених Штатів, так і урядові структури Сполучених Штатів, які готові бути тривалими партнерами на цьому шляху (розвитку енергетичної інфраструктури - ред.), - сказав Перрі.

Читайте також: Україна прагне інтегруватися у цифровий ринок ЄС — Гройсман

Він відзначив, що одним із засобів віддати шану людям, які боролися за свободу, є в тому числі і забезпечення економічної свободи в Україні.

"Один із найкращих способів і найсильніших способів це забезпечити - це розвивати енергетичну інфраструктуру в Україні", - сказав Перрі.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 11 листопада, людство відзначає сторіччя з дня завершення Першої світової війни, проходять урочисті заходи зі вшанування пам'яті загиблих у війнах, до вшанування долучилася і Україна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-