Українські залізничники мають отримувати гідні зарплати — Гройсман

Українські залізничники мають отримувати гідні зарплати — Гройсман

Укрінформ
Керівництво Публічного акціонерного товариства "Укрзалізниця" повинно дбати про те, щоб працівники отримували гідні зарплати.

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сказав під час зустрічі із залізничниками з нагоди їхнього професійного свята, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я закликаю і надалі працювати не тільки над інвестиціями у рухомий склад, в енергетику, в інші сфери. Закликаю інвестувати у першу чергу в людей. Це найкращий капітал, який має кожна успішна компанія. "Укрзалізниця" не є винятком. Наші залізничники мають отримувати достойну зарплату, залишатися працювати в Україні і для України", - сказав Гройсман.

На його думку, керівництво цієї компанії та незалежна наглядова рада, створена для впровадження найкращих практик управління у ній, не забувають про колектив. "Ми маємо сьогодні прекрасне підприємство, у якого величезні можливості для розвитку", - додав Гройсман.

Читайте також: Громадяни і бізнес потребують нової якості роботи Укрзалізниці - Гройсман

Прем’єр-міністр подякував за роботу всім працівникам компанії. "Я вважаю, що "Укрзалізниця" - це взагалі окрема історія, окрема сторінка нашої цілісної держави. Стільки наукового, технічного інтелекту зібрано сьогодні тут", - додав глава уряду.

В Україні працюють понад 270 тисяч залізничників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-