Тарифи на доставку пенсій: в Укрпошті назвали бажані цифри

Тарифи на доставку пенсій: в Укрпошті назвали бажані цифри

Укрінформ
Керівник ПАТ "Укрпошта" Ігор Смілянський заявив, що Президент України Петро Порошенко пообіцяв сприяти вирішенню питання щодо доставки пенсій Укрпоштою.

Про це він заявив під час прес-конференції 1 листопада, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Президент пообіцяв організувати процес таким чином, щоб це питання було вирішене і для працівників "Укрпошти", і для пенсіонерів", - зазначив Смілянський.

Керівник Укрпошти наголосив, що обгрунтованим тарифом на оплату послуг за доставку та виплату пенсій є 1,78% (наразі чинний тариф - 0,79%) суми пенсійних виплат у містах та 2,56% (замість чинного 1,56%) - у сільській місцевості.

За його словами, на 5 листопада запланована зустріч із Президентом України щодо зміни тарифів на доставку пенсій.

Читайте також: Доставка пенсій завдала Укрпошті цьогоріч понад 514 мільйонів збитку

Смілянський також заявив, що Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман отримав новий пакет документів щодо тарифів на доставку пенсій.

Директор ПАТ “Укрпошта” також сподівається, що з керівництвом Пенсійного фонду вдасться дуже швидко відпрацювати всі пропозиції.

"Моє відчуття, що після уваги керівництва країни до цього питання, рішення рухається. Всі зацікавлені в тому, щоб люди отримували пенсії. Всі розуміють, що крім "Укрпошти" дешевше їх ніхто не доправить. Вже була спроба передачі функції доставки пенсій приватним компаніям, закінчилося все дуже погано: 30% не доїхало", - сказав Смілянський.

Він зазначив, що питання з тарифами на доставку пенсій потрібно вирішити до 1 грудня, оскільки "Укрпошті" необхідно буде підписати договір з Пенсійним фондом, підготувати логістичну мережу.

Як повідомляв Укрінформ, ПАТ “Укрпошта” заявила про скорочення фонду оплати праці адміністративно-управлінського персоналу на 30% в рамках оптимізації діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-