Борг підприємств перед Нафтогазом за тиждень зменшився на 0,7%

Борг підприємств перед Нафтогазом за тиждень зменшився на 0,7%

Укрінформ
Сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» за використаний природний газ порівняно з минулим тижнем зменшилась на 201 млн грн і станом на 23 жовтня 2018 року становить близько 27,2 млрд гривень.

Про це повідомляє прес-служба НАК «Нафтогаз України».

«Станом на 23 жовтня 2018 р. сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» становить близько 27,2 млрд грн. В порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 201 млн грн (0,7%)», - йдеться в повідомленні Нафтогазу.

Заборгованість регіональних газозбутових підприємств становить близько 19,5 млрд грн. У порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 313 млн грн (1,6%). 

Заборгованість промислових підприємств за минулий тиждень не змінилась та становить 2,8 млрд грн.

Заборгованість Комунального підприємства виконавчого органу Київської міської державної адміністрації «Київтеплоенерго» (далі – КП ВО Київради «Київтеплоенерго», Київтеплоенерго) за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень зменшилась на 16 млн грн (0,7%). Сумарна заборгованість Київтеплоенерго становить близько 2,4 млрд грн.

Читайте також: Гройсман розраховує, що остаточний проект бюджету буде готовий до 1 грудня

Сумарна прострочена заборгованість перед НАК «Нафтогаз України» підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії становить близько 23,9 млрд грн, з них за 2018 рік — 8,5 млрд грн. За минулий тиждень заборгованість зменшилась на 192 млн грн (0,8%).

Сумарна заборгованість за газ підприємств-боржників, що виробляють електроенергію (ТЕЦ), порівняно з минулим тижнем зменшилась на 8,5 млн грн (0,3%) та становить близько 3,276 млрд грн.

Заборгованість прямих промислових споживачів порівняно з минулим тижнем не змінилась і становить 2,803 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-