Проект бюджету збалансований і абсолютно реальний - Гройсман

Проект бюджету збалансований і абсолютно реальний - Гройсман

Відео
Укрінформ
Володимир Гройсман зазначив, що проект Держбюджету-2019 збалансований і абсолютно реальний, адже у нього закладено основи для економічного зростання.

Про це Гройсман написав на своїй сторінці у Facebook.

"Проект Держбюджету-2019 збалансований і абсолютно реальний. У нього ми заклали основи для економічного зростання. А це значить більше роботи для українців, вищі зарплати та справедливі пенсії", - зазначив він.

Водночас Гройсман зауважив, що будуть продовжені всі системні зміни в країні, які були розпочаті раніше. Зокрема, це посилення безпеки та обороноздатності. "Будемо модернізувати військову техніку та розробляти нові зразки, підвищувати зарплату військовим", - наголосив він. 

Ще одним із пріоритетів Гройсман вважає будівництво та ремонт доріг. "Я вже не раз казав, що українці будуть їздити новими, якісними шляхами", - додав він. 

Щодо реформи медицини, то, за словами Прем'єр-міністр, відбуваються зміни первинної ланки та перехід до реформування служби швидкої допомоги. Закладені також гроші на безкоштовну діагностику для українців за направленням свого лікаря.

Читайте також: Гройсман обіцяє два мільярди на енергоефективність наступного року

Стосовно реформи освіти Гройсман зауважив: "Продовжуємо змінювати філософію навчання, щоб дитина в школі розвивала свої найкращі якості, почувалася комфортно та отримувала сучасну освіту. Оснащуємо шкільний простір якісними зручними меблями, новими дидактичними матеріалами. Наступний крок – реформування професійно-технічної освіти". 

Крім того, наголосив Глава уряду, місцева влада отримає додаткові гроші у свої бюджети в рамках реформи децентралізації, "щоб на місцях було більше можливостей змінювати інфраструктуру, реалізовувати соціальні проекти та змінювати якість життя людей". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-