"Аграрний фонд" попереджає про шахраїв, які ошукують фермерів

Укрінформ
Співробітниками ПАТ "Аграрний фонд" встановлені факти шахрайських дій з боку компанії ТОВ "Аграрний фонд", яка використовує схожу назву і нібито продає мінеральні добрива, а натомість ошукує аграріїв.

Про це повідомляє прес-служба Агрофонду

"Встановлено, що ТОВ "Аграрний фонд" (код ЄДРПОУ 39732451) пропонує агровиробникам добрива на вигідних умовах, просить перерахувати аванс у розмірі 50% від загальної вартості товару на рахунок компанії, однак добрива не поставляє. Зокрема, такий випадок зафіксовано у Дніпропетровській області. Всі матеріали справи передані до Національної поліції України", - йдеться у повідомленні.

ПАТ "Аграрний фонд" (код ЄДРПОУ 38926880) просить агровиробників бути уважними з вибором компаній, які продають мінеральні добрива, укладають форвардні контракти, прикриваючись назвою лідера аграрного ринку України. Також рекомендується ретельно перевіряти всі документи, перш ніж укладати контракти.

Читайте також: Україна зібрала вже 43 мільйони тонн зерна

Добрива від ПАТ "Аграрний фонд" можна придбати виключно в регіональних представництвах товариства в усіх областях України. Більш детальну інформацію можна знайти тут.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-