Глава Уряду: Проект Держбюджету – це реальні доходи і видатки

Глава Уряду: Проект Держбюджету – це реальні доходи і видатки

Укрінформ
Запропонований Урядом України проект Державного бюджету на 2019 рік – це реальні доходи, реальні видатки і реальне продовження тих програм підтримки соціального сектору та промисловості, які вже започатковані.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час прямого ефіру програми «Свободи слова» на телеканалі ICTV, передає департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України.

«Бюджет - це реальні доходи, видатки, реальні зарплати і реальні проекти. Ми запровадили системність програм, які започаткували недавно. Мова і про підтримку війська, і дороги... З березня відбуватиметься системне підвищення пенсій... Важкі завдання не вирішуються миттєво. Потрібно продовжити всі програми, які ми закладали як основу розбудови країни», - сказав Володимир Гройсман.

Читайте також: Гройсман: Україна у 2019 році має віддати 427 млрд зовнішніх боргів

При цьому він вважає ключовим поточним завданням Уряду – не допустити кризи боргових платежів, а отже перспектив втратити всі економічні здобутки останніх періодів.

«В жодному разі не можна допустити дефолту - це миттєве зростання цін і знецінення зарплат. Тож ми маємо йти на виконання зобов’язань», - наголосив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-