Маршрут поїзда

Маршрут поїзда "Чотири столиці" можуть продовжити до Таллінна - Кравцов

Укрінформ
ПАТ "Укрзалізниця" планує продовжити маршрут поїзда "Чотири столиці" №31/32 Київ-Мінськ-Вільнюс-Рига ще до п'ятої столиці - Таллінна.

Про це сказав у п'ятницю у розмові з журналістами в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов після урочистого відправлення у перший рейс поїзда "Чотири столиці", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми зараз проводимо якраз переговори з нашими естонськими колегами, щоб подовжити маршрут поїзда, він має називатися "П'ять столиць", - сказав Кравцов.

За його словами, п'ята столиця – Таллінн – швидше за все буде додана до маршруту поїзда наприкінці поточного - початку наступного року.

Читайте також: Укрзалізниця планує поновити сполучення між Києвом і Берліном

Як повідомляв Укрінформ, з Києва у перший рейс у п'ятницю вирушив новий поїзд "Чотири столиці" №31/32 Київ-Мінськ-Вільнюс-Рига, брендований оновленим логотипом Укрзалізниці.

Поїзд №31/32 Київ-Мінськ-Вільнюс-Рига курсуватиме раз на тиждень. У його складі 10 вагонів, з яких 9 купе та 1 вагон класу люкс. При цьому у 6-му вагоні купе розділяються на жіночі і чоловічі.

Із відкриттям цього маршруту відтепер з України до країн Європи загалом курсують 19 пар пасажирських поїздів. Пасажири мають змогу подорожувати залізницею до 8 країн Євросоюзу: Польщі, Словаччини, Угорщини, Румунії, Болгарії, Австрії, Литви та Латвії.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-