Порошенко назвав три сфери, у які зайшли потужні інвестиції

Порошенко назвав три сфери, у які зайшли потужні інвестиції

Відео
Укрінформ
Потужні інвестиції в сферу відновлювальної енергетики, аграрний сектор та роздрібну торгівлю залучила наша країна за останні тижні.

Про це Президент України Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebоok.

"За останні тижні Україна залучила потужні інвестиції в економіку: в сферу відновлюваної енергетики – від норвезьких інвесторів, в аграрний сектор – від компанії із Саудівської Аравії, в сферу роздрібної торгівлі від шведських брендів H&M та IKEA", - написав глава держави.

Він підкреслив, що інвестиційний бум, який відбувається в Україні, - це яскраве свідчення довіри до нашої країни з боку світових інвесторів.

Читайте також: У розвиток української ГТС планують інвестувати 60 мільярдів - Укртрансгаз

Як повідомлялося, у вересні саудівська інвестиційна компанія SALIC придбала великий український агрохолдинг "Мрія", уклавши таким чином найбільший контракт у сільськогосподарському секторі за всю історію незалежності.

Також у вересні стартував великий інвестиційний проект з розвитку відновлювальної енергетики на півдні України, в який норвежці вклали майже півмільярда доларів.

Компанія IKEA відкриє у Києві свій перший магазин нового міського формату вже в 2019 році. Україна стане одним із перших ринків, разом із Францією, Великобританією, Данією, США та Китаєм, на яких ІКЕА відкриє магазин у новому форматі. Це буде магазин IKEA менший за площею і розташований в центральній частині міста з можливістю замовлення товарів через інтернет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-