Локомотив General Electric відправили на Крюківський завод - Кравцов

Локомотив General Electric відправили на Крюківський завод - Кравцов

Укрінформ
Локомотив "Тризуб" виробництва General Electric, який прибув до України 10 вересня,  відправили на доукомплектування на Крюківський вагонобудівний завод.

Про це повідомив у п'ятницю на своїй сторінці у Facebook в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

"На Крюківський вагонобудівний завод сьогодні зранку відправили локомотив GE! Вже наступного місяця, у жовтні, чекаємо його в роботі на українських коліях", - зазначив він.

"Тризуб" вирушив зі станції Чорноморськ-Порт до Крюківського заводу для подальшого доукомплектування, фарбування та сертифікаційних випробувань. 

25 вересня очікується прибуття наступних 7 вантажних локомотивів ТЕ33А американського виробника «General Electric».

Загалом у рамках підписаного в лютому 2018 року договору Укрзалізниці буде поставлено 30 тепловозів виробництва GE. Подальша співпраця Укрзалізниці з GE також передбачає модернізацію 75 локомотивів (150 секцій), постачання 225 нових локомотивів GE серії Evolution до 2027 року, модернізацію наявного рухомого складу та довгострокове технічне обслуговування з метою оновлення та модернізації локомотивів. 

Читайте також: Укрзалізниця запускає інкубаційну програму для стартапів

Паралельно з виготовленням нових локомотивів триває процес навчання машиністів керуванню новою технікою. Вже 10 спеціалістів Укрзалізниці вивчили правила експлуатації та обслуговування локомотивів General Electric серії ТЕ33АС та пройшли практику керування ними. Зокрема, вони пройшли практику управління локомотивом на спеціальному тренажері, який повністю імітує роботу тепловоза General Electric.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-