Нафтогаз скоригував ціни для підприємств

Нафтогаз скоригував ціни для підприємств

Укрінформ
НАК «Нафтогаз України» опублікувала скориговані цінові пропозиції на природний газ, які діятимуть із 1 вересня 2018 року, для промислових споживачів та інших суб'єктів господарювання при укладанні договорів з 30 серпня.

Ціни на природний газ із ресурсу компанії диференційовані залежно від обсягів закупівлі та умов оплати, повідомляє департамент з корпоративних комунікацій НАК «Нафтогаз України».

"В залежності від цих показників, Нафтогаз у вересні пропонує газ за ціною 10 208,00 - 11 115,00 грн/тис. куб. м (без ПДВ)", - ідеться в повідомленні.

 Так, ціну 10 208,00 грн/тис. куб. м (без ПДВ) встановлено для промислових споживачів та інших суб'єктів господарської діяльності, які не підпадають під дію положення про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу, за умови попередньої оплати до періоду постачання газу (календарний місяць), за відсутності заборгованості перед компанією і за місячних обсягів використання понад 50 тис. куб. м. 

Читайте також: Борг Київенерго за транспортування газу сягнув 500 мільйонів - Укртрансгаз

Як відомо, відповідно до Положення про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 22.03.2017 №187 (зі змінами), Нафтогаз здійснює постачання природного газу для побутових споживачів за ціною 4 942  грн/тис. куб. м (без ПДВ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-