В Україні відбудеться перший аукціон вживаної сільгосптехніки

В Україні відбудеться перший аукціон вживаної сільгосптехніки

Укрінформ
4 вересня в рамках практичної демонстрації техніки та технологій у польових умовах «Битва Агротитанів» відбудеться перший в Україні аукціон вживаної техніки. 

Про це Укрінформу повідомили організатори «Битви Агротитанів» - Всеукраїнська аграрна рада та компанія Dykun.

На торги  виставлено 52 лоти сільськогосподарської техніки.

«Основна мета нашої виставки-демонстрації - бути максимально корисними для українського фермера і ми розуміємо потребу аграріїв у доступній техніці, адже не кожен може собі дозволити новенький трактор чи комбайн. Тому ми вирішили провести перший в Україні аукціон вживаної техніки, де з молотка підуть 52 одиниці. Це і зернозбиральні комбайни разом з комплектуючими, і борони, плуги, культиватори, сівалки, розкидачі, обприскувачі та трактори», - пояснює керівник проекту Алла Чухрій. 

Читайте також: Мінфін залучив до бюджету 2,39 мільярда від продажу держоблігацій

Загалом на «Битві Агротитанів», як повідомляють організатори заходу, буде представлено 500 одиниць сільськогосподарської техніки. 150 із них продемонструють свої технічні можливості у межах 5 демонстраційних зон на трьох агрофонах різної складності: соняшник, кукурудза, пшениця.

Також усі відвідувачі матимуть змогу ознайомитись з високоефективними гібридами кукурудзи та соняшнику, останніми розробками у сфері живлення рослин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-