Держгеонадра назвала учасників першого нафтогазового аукціону у 2018 році

Держгеонадра назвала учасників першого нафтогазового аукціону у 2018 році

Укрінформ
Державна служба геології та надр України оприлюднила інформацію про учасників першого нафтогазового аукціону в 2018 році, який відбуватиметься 25 жовтня.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

“10 серпня 2018 року було зараєстровано по дві заяви на Липовецьку та Черницьку площі. Намір взяти участь в аукціоні з продажу спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення з дослідно-промисловою розробкою по Липовецькій площі мають ПП «Калан» та ТОВ «Надра Енерджі». Стосовно Черницької площі, виявили бажання взяти участь в аукціоні на дану ділянку ТОВ «Стрийнафтогаз» та ТОВ «Надра Енерджі», – повідомив начальник відділу аукціонної діяльності Департаменту дозвільної та міжнародної діяльності Олександр Ткачук.

У Держгеонадрах зазначили, що дані опубліковані поки по перших двох ділянках з чотирьох, які були завлені раніше у службі.

Державна служба геології та надр України, як організатор ІІ аукціону, в 2018 році виставила 4 нафтогазові ділянки у Сумській та Львівській областях.

Останній аукціон Держгеонадр з продажу нових ліцензій на нафтогазоносні ділянки відбувся 20 грудня 2016 р., тоді була продана одна ліцензія на Тереблянську площу нафти і газу. У 2017 р. відбувся один аукціон, на який нафтогазові площі не виставлялися.

Читайте також: Держгеонадра обіцяє перші електронні торги з продажу спецдозволів уже за півроку

ТОВ «Стрийнафтогаз» створено з метою збільшення видобутку нафти і газу в Карпатському нафтогазоносному регіоні України, основними видами діяльності якого є пошук, розвідка та геологічне вивчення нафтогазоносних ділянок, розробка надр та добування корисних копалин, буріння та експлуатація свердловин-дублерів та нових свердловин. Підприємство також здійснює геологічне вивчення в тому числі дослідно промислової розробки Добрівлянської площі на основі спеціального дозволу на користування надрами.

ТОВ «Надра Енерджі» займається оптовою торгівлею твердим, рідким, газоподібним паливом. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-