АМПУ уклала договір з румунською компанією про днопоглиблення в дунайських портах

АМПУ уклала договір з румунською компанією про днопоглиблення в дунайських портах

Укрінформ
Адміністрація морських портів України (АМПУ) уклала договір з компанією-переможцем міжнародного тендеру на проведення експлуатаційного днопоглиблення в акваторіях українських портів Ізмаїл та Рені.

Про це повідомляє прес-служба АМПУ.

"Ми раді, що підписано договір з підрядником (SC COMPLEX DELTA SRL, Румунія - ред.) на днопоглиблення в портах Дунаю. Уперше в історії АМПУ на днопоглиблювальні тендери вийшли румунські компанії, й одна з них здобула перемогу. Це говорить про якісну підготовку процедури, її прозорість та конкурентність. Тепер компанія-переможець може мобілізувати флот і приступати до виконання робіт, необхідних для підтримки навігаційних габаритів в Ізмаїлі і Рені", - прокоментував укладення договору керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс.

На його думку, "це сприятиме поліпшенню умов для обробки існуючих вантажопотоків та залучення нових, збільшенню суднозаходів та розвитку бізнесу в цілому".

Читайте також: Суд визнав недійсним договір на 712 мільйонів щодо днопоглиблення у портах - НАБУ

Згідно з інформацією, розміщеною в електронній системі державних закупівель Prozorro, "вартість робіт становить майже 32 мільйони гривень. Загальний орієнтовний обсяг грунту, що підлягає обробці, становить 200 тисяч кубометрів, в тому числі на ділянках акваторії Ізмаїльського морського порту — до 156 тисяч кубометрів і на ділянках акваторії Ренійського морського порту — до 44 тисяч кубометрів".

Термін проведення днопоглиблення становить не більше 4 місяців.

До участі в аукціоні з вибору підрядника були допущені три компанії: SC COMPLEX DELTA SRL (Румунія), NATURAL ECOCONSTRUCT SRL (Румунія) ТОВ УКРСТРОЙСЕРВІС (Україна). Переможець торгів SC COMPLEX DELTA SRL зробив найбільш економічно вигідну пропозицію, яка виявилася на 3,8 мільйона гривень нижче очікуваної вартості закупівлі. Таким чином, за результатами тендеру заощаджено близько 11% коштів.

Фото: сайт АМПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-