Фонд гарантування виставляє на ProZorro восьмий пул кредитів юросіб

Фонд гарантування виставляє на ProZorro восьмий пул кредитів юросіб

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж восьмий пул кредитів юридичних осіб. Аукціон із продажу пулу відбудеться 25 вересня у системі ProZorro.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

«25  вересня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу восьмого пулу активів юридичних осіб, що перебувають на балансі неплатоспроможних банків. Лот F120GL31231. Стартова ціна 293 млн грн. Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону», - йдеться в повідомленні Фонду.

До складу пулу увійшли права вимоги за 18 кредитами, що перебувають на балансі 5 банків (ПАТ «ПТБ», ПАТ «Укрбізнесбанк», ПАТ «ВіЕйБі Банк», АТ «Імексбанк» та ПАТ «Банк Михайлівський»). Два кредити становлять 15% пулу. Загальна заборгованість за договорами на початок липня цього року склала 1 466 млн грн. Середній термін прострочення виконання зобов'язань за кредитами - 5 років. 

Читайте також: Фонд гарантування удосконалює продаж іпотечних кредитів фізосіб

У заставі банків - товари в обороті, нерухомість, транспорт, фінансова порука. Зокрема, серед забезпечення - 45 земельних ділянок в Іванківському районі Київської області, 42 земельні ділянки в Макарівському районі Київської області та  нежитлові будівлі у Києві. Права вимоги за кредитами, включеними до складу пулу, до цього виставлялися на індивідуальний продаж - від 2 до 18 разів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-