Сінгапур промоніторить систему контролю за продукцією птахівництва в Україні

Сінгапур промоніторить систему контролю за продукцією птахівництва в Україні

Укрінформ
В Україні розпочала роботу місія Агропродовольчої та ветеринарної служби Республіки Сінгапур із аудитом системи державного контролю за продукцією птахівництва.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

"30 липня 2018 року в Україні розпочала роботу делегація Агропродовольчої та ветеринарної служби Республіки Сінгапур із аудитом системи державного контролю за продукцією птахівництва, зокрема, м’яса птиці та продуктів з нього, яєць та яєчної продукції... Планується, що представники Сінгапуру відвідають Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, прикордонні інспекційні пости та кілька об’єктів птахівничої галузі, зацікавлених в експорті до Сінгапуру", - йдеться у повідомленні.

Місія працюватиме в Україні до 4 серпня.

Як повідомили у Держпродспоживслужбі, наразі Україна експортує товари на понад 100 ринків світу, обсяги експорту складають 47,6 млн тонн на загальну суму 18 млрд доларів, причому 41,3% припадає саме на агропродукцію.

Читайте також: В Україні намолотили 22,4 мільйона тонн зерна нового врожаю - Мінагро

Як повідомляв Укрінформ, з 16 по 23 липня в Україні перебувала делегація Міністерства сільського господарства, лісництва та рибальства Японії, яка  проводила аудит системи державного контролю при виробництві м’яса птиці та продуктів з нього.

Фото: сайт Держспоживслужби

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-