Нові будівельні норми покращать стан тепломереж - Мінрегіон

Нові будівельні норми покращать стан тепломереж - Мінрегіон

Укрінформ
Державні будівельні норми (ДБН) щодо теплових мереж дозволять покращити стан тепломереж завдяки системному контролю за корозією та сучасними методами оброблення води. 

Про це написав заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Лев Парцхаладзе у Facebook. 

«Ми змінюємо життя людей на краще, тому оновлюємо ДБН щодо теплових мереж. Це потрібно для покращення стану труб теплових мереж та мінімізації можливих проривів та аварій на трубопроводах. Згідно з новими змінами у ДБН, вдосконалюється контроль за внутрішньою корозією на сталевих трубопроводах шляхом встановлення спеціальних датчиків контролю за корозією та впровадження сучасних методів обробки води», - пояснив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

За його словами, це дозволить підвищити строк безаварійної експлуатації трубопроводів, зменшити витрати на ремонт трубопроводів, а також підвищити якість надання послуг з теплопостачання, бо кількість проривів та можливих аварій буде зменшуватися.

Читайте також: В Україні за рік відкрили 93 центри надання адмінпослуг - МЕРТ

Державні будівельні норми (ДБН) - обов'язкові до виконання нормативні документи, які використовуються під час проектування нових та реконструкції  будівель, кварталів, мікрорайонів відповідно до їх призначення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-