Уряд створив міжвідомчу групу для аудиту лісової галузі

Уряд створив міжвідомчу групу для аудиту лісової галузі

Укрінформ
Кабінет міністрів утворив спеціальну міжвідомчу групу для проведення аудиту лісової галузі.

Рішення було прийнято на засіданні уряду в четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми приймаємо рішення про створення спеціальної аудитгрупи міжвідомчої координації. Я хотів би всіх об’єднати, щоб ніхто ні з ким не міг домовитися на рівні служб”, - прокоментував ухвалене рішення прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

За його словами, аудитом займатиметься центральна група та групи в регіонах.

Водночас глава уряду підкреслив, що вже є багато “цікавої інформації” у питанні контрабанди лісу, зокрема щодо того, що “багато компаній створено десь близько року тому, спеціально під тему”.

Читайте також: На Миколаївщині найбільше зарплати заборгували суднобудівникам - ОДА

У свою чергу міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко пояснив, що аудит проводитиметься не тільки з точки зору ефективності використання коштів державного бюджету, але й щодо використання коштів місцевих бюджетів, проведення торгів, експортно-імпортних операцій, технологічних процесів, якості керівництва, кадрової політики у лісовій галузі.

Як повідомляв Укрінформ, прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду 18 липня заявив, що Генеральна прокуратура, Державна аудиторська служба, Державна фіскальна служба, Національна поліція, Держгеокадастр розпочнуть перевірку всіх лісгоспів України за фактом контрабанди лісу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-