Акції Facebook впали на понад 20%

Акції Facebook впали на понад 20%

Укрінформ
Акції компанії Facebook впали на понад 20 відсотків після того, як стало відомо, що доходи мережі та зростання її користувачів не виправдали очікування інвесторів.

Про це повідомляє BBC.

"Акції компанії Facebook впали на понад 20 відсотків після того, як стало відомо, що доходи мережі та зростання її користувачів не виправдали очікування інвесторів", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє BBC, у компанії поінформували, що на кінець червня вона мала 2,23 мільярда активних користувачів. Таке зростання на 11% з червня 2017 року стало найповільнішим за останні два роки.

Facebook застерегла інвесторів, що у 2019 році видатки компанії можуть перевищити прибутки.

Читайте також: Facebook зупинив роботу з аналітиками, яких пов’язують з Росією

В компанії Цукерберга також додали, що очікують уповільнення прибутків через нові опції у мережі для користувачів, якими можна буде обмежити рекламу та через зменшення зростання на прибуткових ринках у світі.

Окрім цього, Facebook планує збільшити витрати для поліпшення моніторингу змісту в мережі, пошуку рекламодавців та процедуру поводження з даними користувачів.

Зазначається, що з початку акції компанії впали "лише" на 12% за кілька годин після торгів у Нью-Йорку, однак падіння пришвидшилося після анонсу планів соцмережі щодо витрат. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-