Контракт

Контракт "Антонова" і Boeing є запорукою авіаційної незалежності від РФ - Порошенко

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко перконаний, що підписаний контракт ДП "Антонов" і дочірньої компанії The Boeing Company - Avial Services, inc.  про співпрацю у виробництві літаків  є запорукою авіаційної незалежності України від РФ.

Про це він написав у суботу у Facebook, вітаючи ДП "Антонов" з успішним контрактом.

"Вітаю "Антонов" з успішним контрактом з корпорацією The Boeing Company щодо виробництва комплектуючих для українських літаків. Такі домовленості - запорука нашої авіаційної незалежності від РФ і підтвердження стратегічного курсу на взаємодію з США та ЄС", - підкреслив Порошенко.

Він нагадав, що відповідно до укладеного контракту матеріали та запчастини найкращої якості отримають українські літаки Ан-148, Ан-158 та Ан-178.

Читайте також: "Антонов" підписав угоду з "дочкою" Boeing

Як повідомляв Укрінформ, 17 липня 2018 року на міжнародному авіашоу в Фарнборо  президент компанії "Антонов" Олександр Донець і генеральний директор компанії Avial Services, inc, дочірньої компанії "Боїнг", Ерік Страфел,  підписали угоду з питань співробітництва для підтримки після продажу та виробництва літаків сімейства Ан-148, Ан-158 і Ан-178.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-