Керівнику вінницької фіскальної служби оголосили підозру

Керівнику вінницької фіскальної служби оголосили підозру

Укрінформ
Начальнику Головного управління ДФС у Вінницькій області оголошено про підозру щодо створення злочинної організації, ухиленні від сплати податків і зловживанні владою.

Про це під час брифінгу повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко, інформує відділ зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

"16 липня 2018 року начальнику Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області було оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 255 (створення злочинної організації), ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 212 (організація ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів), ч. 2 ст. 364 (зловживання владою) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

За словами генпрокурора, у 2014 році на території м. Вінниця створено стійке ієрархічне об’єднання – злочинна організація, до складу якої, за інформацією слідства, увійшли службові особи органів ДФС. Зокрема, у 2015-2016 роках члени цієї злочинної організації забезпечили призначення на найбільш важливі посади в органах ДФС України своїх представників, організувавши таким чином систему управління, у якій учасники злочинної організації мали вплив на прийняття всіх важливих рішень стосовно діяльності зазначених органів.

Читайте також: Вінницького податківця взяли на вимаганні хабара в півмільйона

Слідство у вказаному кримінальному провадженні триває.

Як повідомляв Укрінформ, 9 липня у начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області Руслана Осмоловського провели обшуки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-