Турбоатом і Toshiba спільно модернізують турбінне обладнання АЕС

Турбоатом і Toshiba спільно модернізують турбінне обладнання АЕС

Укрінформ
Публічне акціонерне товариство "Турбоатом" і Toshiba Energy Systems & Solutions Corporation за сприяння Енергоатома підписали Меморандум про взаєморозуміння.

Компанії домовилися про початок співпраці у напрямку впровадження проектів з модернізації турбінного обладнання машинних залів АЕС. Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Енергоатома.

"АТ «Турбоатом» та японська Toshiba Energy Systems & Solutions Corporation за сприяння НАЕК «Енергоатом» підписали 4 липня Меморандум про взаєморозуміння у сфері атомної енергетики. Компанії домовилися про початок взаємовигідної співпраці у напрямку впровадження проектів з модернізації турбінного обладнання машинних залів АЕС", - ідеться у повідомленні. 

Читайте також: Контрольний пакет акцій "Турбоатому" не підлягає приватизації — Гройсман

У Меморандумі відзначено, що співробітництво Турбоатома і Toshiba базуватиметься на високому потенціалі і багаторічному досвіді обох компаній у розробці та реалізації нових інженерно-технічних рішень в ядерно-енергетичній галузі.

Турбоатом планує найближчим часом визначити першочергові проекти спільно з Toshiba та вже у вересні на X Міжнародному економічному форумі в Харкові узгодити план спільних дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-