"Астарта" запустила на Полтавщині три потужних елеватори

Укрінформ
Один з провідних агрохолдингів України - компанія АСТАРТА - відкриває три потужних елеватори у Полтавській області, що прийматимуть зерно вже нового врожаю. Інвестиції у будівництво елеваторів становили близько 32 мільйонів євро.

Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

"У липні "Астарта" відкриває три елеватори у Полтавській області: Яреськівський (100 тис. тонн одночасного зберігання), Лутовинівський (100 тис. тонн) та Скороходівський (30 тис. тонн). Тож елеватори вже прийматимуть зерно нового врожаю. Ці потужності дозволяють забезпечити потреби як агрофірм АСТАРТИ, так і місцевих партнерів", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що на Лутовинівському та Яреськівському елеваторах працюють по 2 лінії приймання зерна, кожна продуктивністю 150 тонн/год. Такої ж продуктивності лінія на Скороходівському елеваторі. Всі підприємства оснащені автоматизованою системою управління, обладнанням кращих світових виробників та мають інфраструктуру для відвантаження зерна на залізничний і автомобільний транспорт.

Запуск нових елеваторів став черговим етапом інвестиційної програми «Зерно Астарти», в рамках якої компанія з 2015 року створює елеваторний комплекс загальною потужністю зберігання понад 500 тис. тонн. Зокрема, інвестиції у будівництво Яреськівського, Лутовинівського та Скороходівського елеваторів становили близько 32 млн євро.

На сьогодні програма «Зерно Астарти» виконана орієнтовно на 70%: це п'ять сучасних елеваторів у Полтавській, Вінницькій та Хмельницькій областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-