Гройсман обіцяє забезпечити

Гройсман обіцяє забезпечити "англійське право" у приватизації

Укрінформ
Уряд України цього року забезпечить прогрес у процесі приватизації державних підприємств.

Про це заявив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман на конференції з питань реформ в Україні, яка проходить у Копенгагені, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“В цьому році ми забезпечимо достатньо серйозно прогрес з точки зору приватизації державних компаній, яка буде проходити на підставі нового закону. І саме цей процес приватизації, як я і обіцяв, буде повністю забезпечений, і на нього буде розповсюджуватися, що дуже важливо, англійське право, а це додаткові гарантії залучення інвестицій в Україну”, - наголосив Гройсман.

Читайте також: В Україні можуть узаконити приватизацію державних оборонних підприємств

За його словами, Україні, безумовно, потрібні інвестиції, розвиток економіки, а також необхідно, щоб нова нормативна база забезпечила гарантії захисту цих інвестицій. “Тому ми підготували на цей рік пакет із 35 законів, частина з яких вже ухвалена. Вони гарантують в тому числі дотримання права на інтелектуальну власність”, - сказав Гройсман.

Прем’єр-міністр запевнив, що на цьому влада зупинятися не збирається, у планах - продовження тих важливих реформ, які вже розпочали впроваджувати у життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-