Укрзалізниця подовжила термін подання тендерних пропозицій на закупівлю піввагонів

Укрзалізниця подовжила термін подання тендерних пропозицій на закупівлю піввагонів

Укрінформ
Публічне акціонерне товариство «Українська залізниця»  за погодженням із Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) подовжило до 16.07.2018 термін подання тендерних пропозицій щодо закупівлі 3 тис. вантажних піввагонів загального призначення. 

Про це повідомляє прес-служба відомства. 

"70 % вартості цього проекту фінансуватиметься за рахунок кредитних коштів ЄБРР, 30 % – за рахунок власних коштів ПАТ «Укрзалізниця». Тендерна процедура розділена на 3 лоти – кожен на 1 тис. вагонів", - йдеться у повідомленні.

Тендерна процедура проводитиметься у вигляді електронних закупівель за допомогою порталу електронних закупівель для клієнтів. Тендерні пропозиції щодо контрактів, які фінансуватимуться за рахунок кредитних коштів ЄБРР, можуть подаватися компаніями з будь-якої країни.

Потенційні учасники тендеру, які зареєструвалися на порталі ECEPP та висловили свою зацікавленість у тендері, можуть безкоштовно отримати доступ до тендерної документації, надсилати запити щодо роз'яснення та отримувати від Укрзалізниці додаткову інформацію через портал ECEPP. Повні умови участі в тендері викладено в тендерній документації (розділ «Умови тендеру»).

Читайте також: Уряд зменшив норму дивідендів для Укрзалізниці на 45%

Очікується, що контракти буде укладено 3 вересня цього року. Строк виконання кожного контракту – близько шести місяців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-