У Фонді гарантування сказали про гроші, що надійшли до ліквідовуваних банків

У Фонді гарантування сказали про гроші, що надійшли до ліквідовуваних банків

Укрінформ
До банків, що ліквідуються, за травень 2018 року сума надходжень склала 852,5 млн грн, із них найбільша сума - 732,5 млн грн отримана від продажу активів банків, що ліквідуються.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

«Протягом травня на рахунки банків, що ліквідуються, надійшло 852,5 млн грн. Із них найбільша сума - 732,5 млн грн отримана від продажу активів банків, що ліквідуються. Ще 111,8 млн грн надійшло від погашення кредитів позичальниками та 8,2 млн грн отримано у якості орендної плати", йдеться у повідомленні Фонду.

У розрізі банків статистика надходжень від реалізації активів виглядає так: 190,8 млн грн надійшло АТ «Банк «Фінанси та кредит»; 185,1 млн грн - до ПАТ «ВБР»; 126,7 млн грн - до АТ «Дельта Банк».

Читайте також: Збитки кредиторів банку «Надра» сягають 8 мільярдів - Фонд гарантування

Кошти, отримані від управління та продажу активів неплатоспроможних банків, спрямовуються на задоволення вимог кредиторів цих банків. Загалом, за підсумками перших п'яти місяців цього року, надходження до банків, що ліквідуються, склали 5 104,1 млн грн: 3 945,0 млн грн отримано від продажу активів; 674,6 млн грн - від погашення кредитів; 438,8 млн грн - від погашення цінних паперів; 45,8 млн грн - від оренди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-