У Кабміні очікують розширення доступу потенційних інвесторів до майна

У Кабміні очікують розширення доступу потенційних інвесторів до майна

Укрінформ
Приєднання електронного майданчика OpenMarket (ДП “СЕТАМ”)  до Prozorro.Продажі розширить доступ потенційних інвесторів до майна, яке там продається.

Про це під час брифінгу щодо підписання "дорожньої карти" між Міністерством юстиції України та ДП "СЕТАМ" сказав перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Мені дуже приємно, що OpenMarket приєднується до тих майданчиків, які вже працюють через Prozorro.Продажі. Таке приєднання дасть більший доступ потенційних інвесторів до цих активів та надасть більшу зручність для будь-якого потенційного покупця обирати саме той майданчик, якому він довіряє. Залучення більшої кількості покупців дозволить отримувати кращі ціни за ті активи, які продаються», - сказав Нефьодов.

Читайте також: Уряд схвалив план боротьби з контрабандою та тіньовими схемами на митниці

Як відомо, починаючи з 2014 року в Україні функціонує електронна система торгів арештованим майном; це перший державний онлайн-аукціон, у якому можуть взяти участь всі охочі. У 2017 році відбувся ребрендинг, і СЕТАМ стала називатись OpenMarket.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-