На Херсонській ТЕЦ заявили про перенесення приватизації на 2019 рік

На Херсонській ТЕЦ заявили про перенесення приватизації на 2019 рік

Укрінформ
Херсонська ТЕЦ, яка внесена до затвердженого переліку великих держпідприємств, що планується приватизувати у 2018 році, швидше за все буде виставлена на приватизацію наступного року.

Про це поінформував у виступі на засіданні колегії Херсонської облдержадміністрації, де розглянуто питання "Про підсумки проходження опалювального сезону 2017-2018 років та затвердження першочергових заходів з підготовки підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об'єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років", технічний директор АТ "Херсонська ТЕЦ" Ігор Цицик, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, що в наступному році (буде приватизація Херсонської ТЕЦ" - ред.). Тому що зараз лише почнуть вибирати радників. Тобто там треба розібратися у тонкощах, підбираючи радників, потім (підібрати - ред.) радників по конкурсу. Я був у Фонді держмайна, і мені говорили, що ймовірність більша, що наступного року", - розповів Цицик.

Як він заявив, у ФДМУ повідомили, що "цей процес вибору радників вимагає проміжку часу, і навряд чи ми встигнемо (у 2018 році - ред.)".

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів України на засіданні 10 травня 2018 року затвердив перелік із 26-ти великих державних підприємств, які планується приватизувати у 2018 році. 18 із цих 26-ти об'єктів, у тому числі АТ "Херсонська ТЕЦ", перебувають в управлінні Фонду державного майна України.

Читайте також: Старт великої приватизації: Фонд держмайна підписав 22 накази

Херсонська ТЕЦ генерує електричну та теплову енергію. Перша черга Херсонської ТЕЦ була споруджена у 1955-1958 роках, а друга - у 1965-1969 роках. На балансі цього підприємства – 1 котельня, 8 центральних, 15 групових, 56 індивідуальних теплових пунктів, 110 вузлів приєднання опалення i 76 вузлів приєднання гарячого водопостачання, 15 підкачувальних i перекачувальних насосних станцій, близько 191 кілометра теплових мереж.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-