Укрпошта розпочинає новий етап модернізації логістичної мережі за підтримки ЄІБ

Укрпошта розпочинає новий етап модернізації логістичної мережі за підтримки ЄІБ

Укрінформ
Укрпошта та Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) розпочинають новий проект з реструктуризації логістичної системи Укрпошти.

Про це йдеться в прес-релізі, що є в розпорядженні Укрінформу.

«Укрпошта та Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) розпочинають новий етап модернізації логістичної мережі Укрпошти. Проект охоплює реструктуризацію логістичної системи Укрпошти та побудову нової, оновленої, яка відповідатиме нинішнім вимогам», - йдеться в повідомленні.

ЄІБ розпочав тендер на залучення міжнародних консультантів для реалізації цього проекту.

«У спадок від радянської пошти ми отримали величезні площі сортувальних центрів, що у більшості областях розташовані в центрі міст - аби потрапити на сортування пошта стоїть у корках великих міст, а вже потім роз'їжджається до отримувачів. До того ж ми маємо утримувати всі ці приміщення, а вони, м'яко кажучи, не в дуже задовільному стані. Зараз ми плануємо в рамках 5-річної стратегії трансформації Укрпошти замінити 35 сортувальних центрів на 5-7», - відзначив в. о. генерального директора Укрпошти Ігор Смілянський.

Він зауважив, що для масштабної перебудови компанія вже вкладає власні кошти - вже почали будівництво сортувального центру у Львові, а також залучає міжнародних інвесторів.

«Саме на розробку декількох варіантів нової логістичної мережі та місця розміщення нових сортувальних центрів спрямована технічна допомога від ЄIБ. Завдяки цій фінансовій установі ми продовжимо оновлення інфраструктури. Такі зміни допоможуть нам швидше обробляти та доставляти посилки наших клієнтів», - зазначив очільник компанії.

Читайте також: Укрпошта призупинила переговори з PayPal через судовий позов

Відповідно до умов оголошеного ЄIБ тендеру мають бути розроблені декілька альтернативних варіантів нової структури мережі. Орієнтовна загальна вартість технічної допомоги від Європейського інвестиційного банку без ПДВ складає 400 тисяч євро. Для участі у торгах компанії мають подати запит на участь до 18 червня, а тендерні пропозиції до 2 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-