Компанії з 15 країн представляють свої досягнення на АГРО-2018 у Києві

Компанії з 15 країн представляють свої досягнення на АГРО-2018 у Києві

Фото
Укрінформ
Більш як 1 300 компаній із 15 країн світу представляють свої досягнення на ХХХ Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2018», яка відкрилася 6 червня у Києві.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Цього року виставка стала рекордною за масштабом та представництвом. Вона розгорнулася на площі 27 тис. квадратних метрів, очікується близько 71 тис. відвідувачів. Площа виставки зросла порівняно із 2017 роком на 5 400 квадратних метрів. На ній представлені найкращі аграрні технології, що використовуються в США, здобутки компаній із Китаю, Німеччини, Польщі, Франції, Італії, Австрії та ін. Так само представлені виробники з Індії, країн Африки та Близького Сходу. Це особливо важливо, враховуючи, що ці регіони є найважливішими експортними напрямками для українського аграрного комплексу», - розповів керівник оргкомітету виставки Олександр Погребний. 

Міжнародна агропромислова виставка "Агро-2018" у Києві / Фото: Мусієнко Владислав

Ділова програма АГРО-2018 включає цілу низку спеціалізованих конференцій та форумів, присвячених усім напрямкам розвитку сучасного аграрного комплексу України. Особливу увагу буде приділено питанням ринку землі, розвитку тваринницького комплексу, експортного напрямку, впровадженню ІТ-технологій у сільському господарстві, захисту і живленню рослин та багатьох інших тем. 

У рамках АГРО-2018 відбудуться 12 спеціалізованих виставкових заходів, розподілених за галузевим принципом. Це, зокрема, виставки сільгосптехніки - ЕкспоАгроТех, сільгосптранспорту - "Агро-Транспорт і логістика", аграрного будівництва - AgroBuildExpo, унікальна виставка живих тварин Animal'Ex, виставка "Рослинництво і агрохімія", спеціалізована експозиція точних рішень Hi-Tech Agro, виставка органічних продуктів, засобів та технологій Organic. Також розгорнуто низку таких спеціалізованих експозицій, як EcoHouse (екологічного будівництва), FishExpo (рибництва), "ЕквіСвіт" (конярства), "Біопаливо" та "Сучасний фермер". Заплановано аукціон племінних тварин та інші цікаві події.

Читайте також: Інвестиції у сільське господарство зросли на 9,5% - Мінагро

За інформацією організаторів заходу, показ та тест-драйв автомобілів для фермерів та сервісних організацій буде проведено в рамках "АГРО АВТО ШОУ". Всі бажаючі зможуть не лише оглянути, а й випробувати переваги тієї чи іншої моделі авто. 

На фестивалі страв кухонь світу Agro Food Fest відвідувачі зможуть скуштувати страви не лише різних регіонів України, а й зарубіжних країн: Білорусі, Польщі, Німеччини, Туреччини тощо. 

Особливістю експозиції сільгосптехніки "ЕкспоАгроТех" є те, що у ній беруть участь вітчизняні виробники сільгоспобладнання, чия продукція входить до урядової програми компенсації 25% вартості придбання. Тому фермери зможуть просто на АГРО-2018 придбати техніку із суттєвою знижкою.

Виставка працюватиме до 9 червня. Сьогодні її відвідають Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Максим Мартинюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-