У Міжнародних авіалініях оцінили перспективи далекомагістральних рейсів зі Львова

У Міжнародних авіалініях оцінили перспективи далекомагістральних рейсів зі Львова

Укрінформ
Для запуску далекомагістральних рейсів Міжнародний аеропорт "Львів" повинен стати хоч би на три чверті таким же хабом, як Міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Про це сказав президент авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" Юрій Мірошников під час прес-конференції в аеропорту "Бориспіль" з приводу відкриття прямого далекомагістрального рейсу МАУ за маршрутом Київ-Торонто, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Для того, щоб став можливим (трансконтинентальний - ред.) рейс зі Львова, він повинен стати хабом хоч би на три чверті таким, яким є Бориспіль. Або там має бути великий ринок. Тому з професійної точки зору я доки перспектив (далекомагістральних рейсів зі Львова. - ред.) не бачу", -  зазначив Мірошников.

Президент авіакомпанії пояснив, що успіх трансконтинентальних рейсів залежить від того, скільки середньомагістральних потоків можна з'єднати в одному далекомагістральному. "Рейси Київ-Торонто, Київ-Пекін не були б можливими, коли б не транзит. Хоча Київ є потужнішим пунктом, ніж Львів", - додав він.

Читайте також: У Борисполі розповіли, як курсуватиме рейс Київ-Торонто

Як повідомляв Укрінформ, авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" з 6 червня запускає рейс Київ-Торонто.

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» заснована в 1992 році. 100% акцій МАУ знаходяться в приватній власності. Авіакомпанія сполучає Україну більш ніж з 50 містами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу, забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів у більш ніж 3 тис. міст світу. Базовим аеропортом є Міжнародний аеропорт «Бориспіль» (KBP).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-