Поява нових виробництв свідчить про економічне відродження - Порошенко

Поява нових виробництв свідчить про економічне відродження - Порошенко

Фото, відео
Укрінформ
Відкриття в Україні нових виробництв свідчить про економічне відродження у державі.

На цьому наголосив Президент Петро Порошенко на відкритті нової виробничої лінії цементношиферного заводу "Івано-Франківськцемент" у с.Ямниця, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні, коли ми відкриваємо нову лінію, - це 500 млн грн додаткових податків, це сотні нових робочих місць і головне - це символ того, що у нас іде економічний розвиток, економічне відродження", - сказав глава держави.

Водночас він зауважив, що відкриття нових об'єктів викликає у політичних опонентів приступ гніву замість радості за піднесення вітчизняної економіки: "Їм важливо фарбувати все чорною фарбою, надягнути чорні окуляри, не помічати тих кардинальних змін, які відбуваються в державі. Але попри все ми розбудовуємо Україну!"

Читайте також: Порошенко увечері зустрінеться з главою МЗС Німеччини

Президент також зазначив, що йому дуже подобається гасло підприємства "Івано-Франківськцемент" - "Будуємо Україну щодня", - і закликав усіх українців почути його і робити так само кожен на своєму місці.

За словами Порошенка, завтра він поїде на Одещину на відкриття мостового переходу траси Одеса-Рені, при будівництві якої використовувався цемент, вироблений на Івано-Франківщині.

"Мені надзвичайно приємно, що такі робочі зв'язки об'єднують нашу державу", - підкреслив Порошенко.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-