ACI Europe:

ACI Europe: "Бориспіль" увійшов до ТОП-5 рейтингу великих аеропортів

Укрінформ
За підсумками діяльності у першому кварталі 2018 року міжнародний аеропорт "Бориспіль" увійшов до першої п'ятірки рейтингу великих аеропортів Міжнародної ради аеропортів (ACI Europe).

Про це Укрінформу повідомила прес-служба аеропорту.

"За оцінкою Міжнародної ради аеропортів (ACI Europe) у 1-му кварталі 2018 року ДП МА "Бориспіль" продовжило динамічне нарощення пасажиропотоку. Аеропорт увійшов у п'ятірку лідерів рейтингу ACI в групі аеропортів, які обслуговують від 10 до 25 мільйонів пасажирів, забезпечивши зростання пасажиропотоку на 15,3%. Високу динаміку розвитку в групі продемонстрували аеропорти Анкари (+41,3%), Тель-Авіва (+19,5%), Будапешта (+16,9%) та Ізміра (+15,1%)", - йдеться у повідомленні.

За підсумками березня "Бориспіль" посів третє місце в рейтингу великих аеропортів ACI Europe, розділивши першість з аеропортом Анкари (+37,5%) й Тель-Авіва (+23,7%). Головний аеропорт України забезпечив динаміку зростання пасажиропотоку на рівні 21,1%. 

"У своєму звіті ACI Europe визнала високу динаміку показників цих аеропортів, та відзначила, що в 1-му кварталі 2018 року "Бориспіль" був одним з європейських аеропортів з найшвидшим зростанням пасажиропотоку", - зазначають у летовищі.

Читайте також: Turkish Airlines відправить до Києва свій найбільший літак на фінал Ліги Чемпіонів

Усього за 1-й квартал 2018 року мережа європейських аеропортів продемонструвала зростання пасажиропотоку на 7,6%. Аеропорти Єврозони збільшили динаміку залучення пасажирів на рівні +6,2%, а країни, які не входять до ЄС (Non-EU), покращили результат на 12,9%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-