Молдова і Україна підписали лібералізацію авіа- та автотранспортного сполучення

Молдова і Україна підписали лібералізацію авіа- та автотранспортного сполучення

Фото
Укрінформ
Уряди України та Республіки Молдова підписали в Києві Угоди про лібералізацію авіаційного та автотранспортного сполучення.

Про це поінформували в прес-службі уряду Молдови за підсумками візиту в Україну прем'єр-міністра Павла Філіпа, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в РМ.

«Згідно з підписаними документами, міжнародні вантажні та пасажирські перевезення, а також транзит автотранспортних засобів, які відповідають нормам EURO III, будуть здійснюватися без відповідних авторизацій. Таким чином, будуть створені сприятливі умови розширення ринків збуту товарів та подальшого розвитку міжнародних транспортних перевезень по території України і Молдови», - йдеться в повідомленні.

Підписання міжнародних двосторонніх документів між Україною і Молдовою / Фото: Владислав Мусієнко, Укрінформ

Читайте також: Гройсман про торгівлю з Молдовою: $1 мільярд - не межа

Угода про лібералізацію авіаційного сполучення між двома країнами дозволить регламентувати цей вид вантажних і пасажирських авіаперевезень.

Під час перебування молдавської делегації в Києві був підписаний також Меморандум про взаємодію між Україною і Молдовою у сфері забезпечення синхронного функціонування енергетичних систем двох країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-