Експерт прогнозує, що долар подешевшає нижче 26 гривень

Експерт прогнозує, що долар подешевшає нижче 26 гривень

Укрінформ
Поточного тижня курс залишатиметься у діапазоні - 26,20-26,30 грн. за долар, при цьому у гривни залишається потенціал до зміцнення і зниження курсу котирувань до позначок нижче 26 гривень за долар.

Така динаміка може очікуватися вже під кінець квітня, зазначив у коментарі Укрінформу аналітик "Альпарі" Максим Пархоменко.

"До кінця тижня курс залишатиметься в поточному діапазоні 26,20-26,30. При цьому у гривни залишається потенціал до зміцнення і зниження курсу котирувань до позначок нижче 26 гривень за долар. Побачити дану динаміку ми зможемо вже під кінець поточного місяця. Євро у свою чергу зможе наблизитися до позначки 32 гривні, але подолати її не зможе", - сказав Пархоменко.

Читайте також: Експерт: на ринку криптовалют - негативна динаміка

Він також зазначив, що минулого тижня гривня залишалася у вузькому діапазоні 26,25-26,30 грн за долар. Відсутність особливої динаміки курсу викликана вихідними днями через святкування католицького Великодня. При цьому до євро курс трохи зміцнився, піднявшись до позначки 32,37. Цього тижня курс залишатиметься без особливих змін. В цілому, він відображуватиме низьку ділову активність, яка фіксується у момент свят.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-