АМПУ планує цьогоріч днопоглиблення в усіх портах

АМПУ планує цьогоріч днопоглиблення в усіх портах

Укрінформ
До кінця 2018 року Адміністрація морських портів України (АМПУ) планує провести днопоглиблення в усіх портах. Зокрема, 5 квітня 2018 року буде підписано контракт щодо днопоглиблення у порту "Чорноморськ".

Про це заявив керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс під час брифінгу сьогодні, 27 березня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У цьому році наша мета - днопоглиблення в усіх портах...

П'ятого квітня ми підпишемо контракт щодо днопоглиблення у "Чорноморську", - заявив Вецкаганс.

Глава АМПУ також зазначив, що очікує збільшення експорту вантажів у 2018 році, зокрема, завдяки збільшенню потужностей портів, а також у зв'язку зі зниженням ставок портових зборів.

Читайте також: Стратегію розвитку морпортів мають затвердити протягом двох місяців - АМПУ

Як повідомлялося, Южненська філія ДП АМПУ 14 листопада оголосила у системі ProZorro тендер на проведення днопоглиблювальних робіт у порту "Чорноморськ".

В рамках реконструкції підхідного морського каналу порту і операційної акваторії 1-го ковша Сухого лиману Чорноморської філії АМПУ передбачається досягти глибини 16 метрів у морському каналі порту, а у операційній акваторії - 15 метрів.

Тендер включає два лоти - реконструкція підхідного морського каналу та реконструкція операційної акваторії 1-го ковша Сухого лиману.

Під час днопоглиблювальних робіт планується підняти у цілому 1,99 млн кубометрів грунту - 504 тис. кубометрів за першим лотом і 1,486 млн кубометрів за другим.

Очікувана вартість усіх робіт складає 444,8 млн гривень без ПДВ: 91,769 млн гривень за першим лотом і 353,032 млн гривень за другим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-