Поліграфкомбінат «Україна» пояснив, чому замовив витратні матеріали у «Surys»

Поліграфкомбінат «Україна» пояснив, чому замовив витратні матеріали у «Surys»

Укрінформ
Державне підприємство «Поліграфічний комбінат «Україна» з виготовлення цінних паперів» замовило витратні матеріали у французької компанії «Surys» на 6,13 мільйонів євро.

Оскільки ця компанія є провідним виробником матеріалів із захисними елементами, які використовуються при виготовленні бланків документів у 80 країнах світу.

Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит Укрінформу до поліграфкомбінату «Україна».

«Компанія «Surys» постачає поліграфкомбінату «Україна» витратні матеріали для обладнання, які містять захисні елементи. Зауважуємо на тому, що компанія «Surys» є провідним виробником матеріалів із захисними елементами, які використовуються при виготовленні бланків документів у 80 країнах світу (більшості країн Європейського Союзу). Необхідність використання захисних елементів визначена вимогами міжнародних стандартів до індифікаційних документів»,- йдеться у відповіді на запит.

Також у поліграфкомбінаті «Україна» зазначають, що вартість захисних елементів обумовлена їх високою якістю та ефективними захисними властивостями, які підтверджені експертизами і проводились в уповноважених органах країн Європейського Союзу.

Читайте також: Київська поліграфія "Бліц-Інформ" має намір посилити позиції на ринку Європи

У відповіді наголошується, що з метою забезпечення процесу виробництва матеріалами та сировиною на поліграфкомбінаті «Україна» до укладення договорів проводиться моніторинг цін та діє конкурсна комісія, яка здійснює безпосередній вибір найбільш економічно вигідних комерційних пропозицій постачальників товарів, робіт і послуг для укладення договорів.

Як повідомляв Укрінформ, відповідно до даних системи публічних закупівель «ProZorro», ДП «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів» 28 лютого уклав угоду з компанією «Surys» (Франція) про постачання витратних матеріалів для обладнання на 6,13 млн євро або 203,16 мільйонів гривень. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-