Ощадбанк розпочав іпотечне кредитування первинного ринку нерухомості

Ощадбанк розпочав іпотечне кредитування первинного ринку нерухомості

Укрінформ
Ощадбанк розпочав іпотечне кредитування первинного ринку нерухомості і вже видав два кредити у столичному ЖК «Файна таун».

Про це повідомляє прес-служба банку. 

«Ощадбанк поліпшує умови кредитування на придбання житла та пропонує іпотечні кредити на вигідних умовах у столичному житловому комплексі «Файна таун», девелопером якого є KAN Development. Однією з суттєвих переваг програми є спеціальні умови кредитування на перші два роки користування кредитом, згідно з якими розмір процентної ставки істотно зменшено порівняно зі звичайними умовами кредитування на придбання нерухомості на первинному ринку. З моменту старту програми банк видав вже два кредити на придбання житла у ЖК «Файна таун», - йдеться в повідомленні.

За словами директора департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерії Малахової, у 2018 році в Ощадбанку заплановано активно нарощувати кредитний портфель та зміцнювати лідерську позицію. 

"Щодо іпотечного кредитування, враховуючи останні тенденції ринку, наша мета - понад 700 млн грн приросту, у тому числі за рахунок кредитування на придбання первинної нерухомості", - повідомила Малахова.

Читайте також: В Ощадбанку розраховують повернути 40 мільярдів боргу позичальників

Зазначається, що Ощадбанк займає найбільшу частку ринку іпотечного кредитування - понад 40%..

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-