Гонтарева впевнена, що за її звільнення проголосує вся Рада

Гонтарева впевнена, що за її звільнення проголосує вся Рада

Укрінформ
Глава НБУ Валерія Гонтарева впевнена, що депутати проголосують за її відставку і підтримує кандидатуру Якова Смолія на пост глави центробанку.

Глава Нацбанку Валерія Гонтарева впевнена, що депутати проголосують за її відставку і підтримує кандидатуру Якова Смолія на пост глави центробанку.

Про це журналістам розповіла глава НБУ Валерія Гонтарева, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Те, що за моє звільнення будуть всі 450 депутатів, у мене сумніву немає. Я за те, щоб відбулося це голосування. Я хочу підтримати команду Національного банку. Лідер у команди є - це Яків Смолій, а ось питання вже в тому, щоб з реальної частини перейти у формальну, і для цього потрібне голосування. А не відбувається воно тому, що ми заручники цього нескінченного пакетного голосування", - сказала Гонтарева.

Вона також зазначила, що деякі партії підтримали кандидатуру Якова Смолія.

"Я сьогодні вкотре була запрошена виступити у Верховній Раді. У НБУ неодноразово говорили, що я готова приходити в Раду і звітувати. Я постійно живу в Україні. Знову, коли все включають у пакетне голосування, а в пакетному голосуванні дуже багато всіляких операцій, то щоразу по якійсь операції вони не домовляються, і голосування не відбувається", - сказала Гонтарева.

Читайте також: Президент очікує від Ради низки кадрових рішень

Вона пояснила, що не давала протягом 10 місяців жодних коментарів тому, що має намір давати інтерв'ю і коментарі вже як екс-глава НБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-