Експерти проаналізували динаміку курсу біткоїна минулого тижня

Експерти проаналізували динаміку курсу біткоїна минулого тижня

Укрінформ
Курс біткоїна з початку минулого тижня демонстрував позитивну динаміку і до середи досяг позначки в $11 800, після цього почалася поступова корекція, яка привела до зниження котирувань нижче $10 000.

Про це говориться в щотижневому прогнозі форекс-компании "Альпарі", який є у розпорядженні Укрінформу.

«З початку минулого тижня курс біткоїна демонстрував позитивну динаміку і до середи досяг позначки в $11 800. Після цього почалася поступова корекція, яка призвела до зниження котирувань нижче $10 000 вже до кінця тижня», - говориться в повідомленні.

У Альпарі зазначають, що усі рухи відбувалися за відсутності особливо важливих новинних даних. За цей період загальна капіталізація ринку криптовалют знизилася на 15%, до $420 млрд. 

Читайте також: У Євросоюзі обговорять ризики та можливості криптовалют

Крім того, Венесуела минулого тижня стала першою країною у світі, яка випустила свою власну національну криптовалюту на базі блокчейна NEM. У рамках успішного пресейла вдалося притягти порядку $735 млн. Важливо зазначити, що на даний момент немає незалежних підтверджень цієї інформації, також невідомими залишаються й імена інвесторів. Національна криптовалюта ElPetro підтверджена природними ресурсами країни - нафтою. Практично відразу після заяви президент зобов'язав державні нафтові компанії в частині своїх розрахунків використовувати нову криптовалюту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-