Дерегуляція аеропортів дасть їм змогу самостійно визначати тарифи - Омелян

Дерегуляція аеропортів дасть їм змогу самостійно визначати тарифи - Омелян

Укрінформ
У Міністерстві інфраструктури України очікують на прийняття в першому півріччі постанови про дерегуляцію роботи регіональних аеропортів, що дасть змогу їм самостійно здійснювати фінансову діяльність.

Про це сказав міністр інфраструктури Володимир Омелян на брифінгу у п'ятницю, 23 лютого, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Що ми робимо сьогодні. Ми вивчаємо ситуацію з регіональними аеропортами. Я сподіваюся, що в першому півріччі буде прийнято постанову Кабінету міністрів України, яка дасть кожному регіональному аеропорту, а це практично всі, крім аеропорту "Бориспіль ", самостійно вести свій бізнес і фінансову діяльність. Ні держава, ні міністерство не будуть визначати тарифи, а самостійно кожен аеропорт, - заявив урядовець.

Читайте також: Ryanair почне літати в Україну вже восени

Також, за його словами, Мінінфраструктури співпрацює з народними депутатами над питанням скасування ПДВ для внутрішніх авіаційних перевезень. 

"Якщо нам вдасться це зробити – це ще один крок вперед для здешевлення авіаперевезень для громадян України, для запуску регіональної авіації", - сказав Омелян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-